Cystostop Chrono

<< НАЗАД КЪМ ОБЩАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА CYSTOSTOP (ЦИСТОСТОП)


КАКВО Е CYSTOSTOP CHRONO

CYSTOSTOP CHRONO (ЦИСТОСТОП ХРОНО) е съвременен препарат, който оказва траен благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища (пикочен мехур, пикочен канал, уретери) и бъбреците.

СЪСТАВ

Всяка таблетка CYSTOSTOP CHRONO съдържа:

  • D-маноза - 500 mg.
  • Стандартизиран сух екстракт от брезови листа - 500 mg.
  • Стандартизиран сух екстракт от американска червена боровинка-200 mg.

BetaVacTM-Патентована комбинация от 3,5,7,3',4'-пента-хидрокси-флавон, 3,7,3',4'-тетра-хидрокси-флавон и епикатехин-(4β→6)- епикатехин -(4β→8, 2β→O→7)- епикатехин.
Другите съставки на таблетката са калциев фосфат,  царевично нишесте, коповидон, повидон и магнезиев стеарат.

CYSTOSTOP CHRONO е хранителна добавка.

КАК ДЕЙСТВА CYSTOSTOP CHRONO И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

CYSTOSTOP CHRONO оказва благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и бъбреците. Трайно подпомага изчистването им от отпадни продукти, като поддържа очистващата функция на урината.

D-манозата в състава на CYSTOSTOP CHRONO се излъчва напълно в урината до 90 минути след прием на препарата. Там тя  оказва своя благоприятен ефект, като подпомага изчистването на пикочните пътища с акта на уринирането.

Проантоцианидините в състава на CYSTOSTOP CHRONO също се излъчват в урината, където подпомагат благоприятното действие на D-манозата. Двете съставки взаимно усилват действието си и ефектът от тяхното съвместно приложение е значително по-добър от самостоятелното им приложение.

Другите актвни съставки на препарата подкрепят действието на D-манозата и проантоцианидините, като подпомагат естественото образуване на урина и изчистването на пикочните пътища с акта на уриниране.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА CYSTOSTOP CHRONO

Не вземайте CYSTOSTOP ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.

Най-честите симптоми на алергична реакция включват обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако изпитвате някои от тези симптоми.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА CYSTOSTOP CHRONO

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Поносимостта му е много добра, което позволява безопасно приемане за продължителен период от време. Подходящ е и за деца над 3 годишна възраст, като дозата се определя от лекуващия лекар според теглото на детето.

Липсват противопоказания за приложение на CYSTOSTOP CHRONO.

В  препоръчаните дози, CYSTOSTOP CHRONO не взаимодейства с лекарства и храни.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА CYSTOSTOP CHRONO

Ако вашият лекар не е препоръчал друго, CYSTOSTOP CRONO се приема в доза 2 пъти дневно по 1 таблетка.

СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте CYSTOSTOP CHRONO в оригиналната му опаковка при температура от 15 до 25°С на сухо място без пряк достъп на слънчева светлина, недостъпно за деца. Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.