Aviron Rapid

КАКВО Е AVIRON RAPID И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е комбинация от 3 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат естествената защитна функция на имунната система.  

СЪСТАВ:

Всяка таблетка AVIRON RAPID съдържа:

  • Апогентм - 100 mg,
  • Андрографолид - 10 mg и
  • Хумусна киселина - 250 mg.

AVIRON RAPID е хранителна добавка.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА?

Основната функция на имунната система е да елиминира причинителите на заболявания, като разпознава и унищожава проникналите от външната среда вируси и други чужди частици.

Когато в организма попадне вирус, клетките на имунната система го разпознават, активизират се, след което го атакуват и унищожават.

Ако имунната система е своевременно подсилена, тя се справя много по-бързо и ефикасно с вирусните причинители на заболявания.

Имунната система има нужда от допълнително подсилване в следните три случая:

1. Когато имунната система влезе неочаквано в контакт с голямо количество вируси, в резултат на което се подлага внезапно на допълнително натоварване. Това най-често се случва, когато контактуваме с болен човек и голямо количество вируси нахлуят в нашето тяло. Често, внезапната инвазия на вируси заварва имунната ни система неподготвена и има риск да се разболеем. Затова, колкото по-навреме се подсили имунната система, толкова по-бързо тя ще се справи с вирусите. Така може въобще да не се разболеем или симптомите да траят много по-кратко време и да се излекуваме значително по-бързо.

2. След прекарано инфекциозно заболяване и лечение с антибиотици имунната ни система е отслабена и съществува по-голям риск от повторно разболяване. В този случай, допълнителното стимулиране на имунната система има за цел да възстанови защитната и функция в пълен капацитет.

 

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА AVIRON RAPID?

AVIRON RAPID се приема, когато имунната система е подложена внезапно на допълнителни натоварвания. 

Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID да започне възможно най-скоро.

СХЕМА НА ПРИЕМ:

    ВЪЗРАСТНИ И
ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ
    ДЕЦА
ОТ 5 до 12 ГОДИНИ

 
   

Ден I   - 3 пъти х 3 таблетки
Ден II  - 3 пъти х 2 таблетки
Ден III - 3 пъти х 1 таблетка
Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка
Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка

    6 поредни дни:
3 пъти х 1 таблетка

7-ми ден:
2 пъти х 1 таблетка
 

Ако се наложи през първия ден да започнете приема на AVIRON RAPID следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза от 9 таблетки, като вземете 3 пъти по 3 таблетки или 9 таблетки наведнъж. Съответно при деца под 12 години - 3 таблетки наведнъж.

 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON RAPID?

Не вземайте AVIRON RAPID ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.
 

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON RAPID?

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

AVIRON RAPID може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

AVIRON RAPID е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи.

СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте AVIRON RAPID в оригиналната опаковка при стайна температура на места недостъпни за деца.

Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.