Aviron Kids

КАКВО Е AVIRON KIDS И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

AVIRON KIDS е комбинация от 2 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат естествената защитна функция на имунната система. AVIRON KIDS се предлага под формата на гранули за приготвяне на перорален разтвор.

  • Гранулите за перорален разтвор AVIRON KIDS са най-новата форма за деца.  Използват се за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Съчетават много приятен вкус на ананас и портокал, и удобство на прием. Опаковката съдържа мерителна спринцовка и мерителна чашка за улеснение при дозирането.

Състав на 5 ml разтвор за пиене AVIRON KIDS:

  • 250 mg – Хумусна киселина
  • 100 mg – Апогентм(протеинов екстракт от Спирулина)

Приготвяне на разтвора за пиене: Към гранулите в бутилката се добавя 100 ml питейна вода (до мерителната линия) и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Да се разклаща преди всяка употреба!

AVIRON KIDS е хранителна добавка.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА?

Основната функция на имунната система е да елиминира причинителите на заболявания, като разпознава и унищожава проникналите от външната среда вируси и други чужди частици.

Когато в организма попадне вирус, клетките на имунната система го разпознават, активизират се, след което го  атакуват и унищожават.

Ако имунната система е своевременно подсилена, тя се справя много по-бързо и ефикасно с вирусните причинители на заболявания.

Имунната система има нужда от допълнително подсилване в следните три случая:

  1. Когато имунната система влезе неочаквано в контакт с голямо количество вируси, в резултат на което се подлага внезапно на допъл-нително натоварване. Това най-често се случва, когато контактуваме с болен човек и голямо количество вируси нахлуят в нашето тяло. Често, внезапната инвазия на вируси заварва имунната ни система неподгот-вена и има риск да се разболеем. Затова, колкото по-навреме се подсили имунната система, толкова по-бързо тя ще се справи с вирусите. Така може въобще да не се разболеем или симптомите да траят много по-кратко време и да се излекуваме значително по-бързо.
  2. След прекарано инфекциозно заболяване и лечение с антибиотици имунната ни система е отслабена и съществува по-голям риск от повтор-но разболяване. В този случай, допълнителното стимулиране на имунната система има за цел да възстанови защитната и функция в пълен капацитет.

  3. Общо стимулиране на имунната система, с цел нейното засилване преди настъпването на зимния сезон, когато организмът е изложен на по-чест контакт с вирусни причинители на заболявания и изискванията към имунната система са завишени.

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА AVIRON KIDS?

AVIRON KIDS се приема когато имунната система е подложена внезапно на допълнителни натоварвания.

Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне възможно най-скоро по следната схема:

СХЕМА НА ПРИЕМ:

ДЕЦА ОТ 0 ДО 5 ГОДИНИ:

7 поредни дни:

3 пъти x 5 мл дневно

Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето15 ml наведнъж. 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON KIDS?

Досега не са известни противопоказания за прием на AVIRON KIDS.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON KIDS?

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

AVIRON KIDS може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат след консултация с вашия лекар. 

 

СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте AVIRON KIDS в оригиналната опаковка при стайна температура на места недостъпни за деца. Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена. Приготвеният перорален разтвор AVIRON KIDS трябва да се съхранява в хладилник и да се употребява не по късно от 7 дни!