Aviron Rapid for kids

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ ЗА ГРИПА И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?

Грипът е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, бронхите, белите дробове. Боледуване от грип се наблюдава всяка година, преди всичко през късна есен и в началото на зимата и обхваща едновременно много хора от различни възрастови групи. Епидемии от грип се наблюдават по-често през зимния сезон. Тогава хората прекарват повече време в затворени помещения, където по-лесно влизат в контакт с други хора.

Острите вирусни инфекции (ОВИ) се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират се с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа.

Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце или предмети на заразен човек. По време на зимните месеци организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда  лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит, проблеми със сърцето и др.

Най-податливи към разболяване от грип и ОВИ са децата, възрастните над 65 години, бременните жени, хората с отслабена имунна система, както и страдащите от хронични заболявания.

Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато.

Най-често използваните медикаменти за лечение на вирусни инфекции и грип са така наречените симптоматични средства, които повлияват самите симптоми, но нямат ефект върху причинителя на заболяването. Тук спадат всички температуропонижаващи, обезболяващи, противокашлични, антиалергични средства, продуктите за хрема.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на етиологични средства, които едновременно унищожават вирусите и стимулират имунната система.

В резултат на това вирусната инфекция се пресича още в самото начало, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо. Тези средства могат да се приемат заедно със симптоматичните медикаменти.

Колкото по-широкоспектърно е едно ефективно противовирусно средство, толкова е по-голям шансът за успешно справяне с вирусната инфекция, чийто причинител е неизвестен, каквито на практика са повечето болестни епизоди, от които страдаме през зимния сезон.

 

КАКВО Е AVIRON RAPID for kids?

AVIRON RAPID® for kids  e комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
Сашето AVIRON RAPID® for kids се използва за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Има приятен вкус на ананас и портокал.

Всяко саше AVIRON RAPID® for kids съдържа:

•           Хумусна киселина – 375 mg

•           Патентован екстракт от Спирулина – 150 mg

•         Pelargonium (Пеларгониум) – 20 mg

Други съставки: пълнители – повидон, силициев диоксид, малтодекстрин, регулатор на киселинността – лимонена киселина, подсладител – стевия с еритритол, ароматизанти – ананас и портокал.


AVIRON RAPID® for kids е хранителна добавка с натурален подсладител.

AVIRON RAPID® for kids не съдържа аспартам и други изкуствени подсладители.

 

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА AVIRON RAPID for kids?

AVIRON RAPID® for kids е предназначен за деца от 1 до 5 години.

Приема се 2 пъти по 1 саше на ден за поне 5 последователни дни.

Опаковката съдържа 10 сашета AVIRON RAPID® for kids, достатъчни за 5-дневен прием.
Съдържанието на сашето AVIRON RAPID® for kids се разтваря в малко количество течност, която може да бъде вода, мляко или безалкохолна напитка. Разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна.

Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID® for kids да започне при първите признаци за неговата необходимост.
Ако се наложи през първия ден детето да започне приема на AVIRON RAPID® for kids следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза от 2 сашета, като дадете 2 пъти по 1 саше през равни интервали във времето до края на деня.

 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON RAPID for kids?

Не давайте AVIRON RAPID® for kids на Вашето дете, ако някога е получавало алергична реакция към някоя от съставките на продукта. При признаци на алергична реакция, приемът на AVIRON RAPID® for kids трябва да се прекрати.

 

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON RAPID for kids?

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

AVIRON RAPID® for kids може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с Вашия лекар.

Приемът на AVIRON RAPID® for kids може да промени оцветяването на изпражненията в тъмно до черно, заради черния цвят на хумусната киселина.

 

СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте AVIRON RAPID® for kids в оригиналната му опаковка при температура до 25°С, на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина и недостъпно за малки деца.
Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.