Adirex

ADIREX е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Adirex Baby

ADIREX BABY е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Adirex Kids

ADIREX KIDS е препарат, който оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо.

прочети повече...

Atusin

ATUSIN е сироп, който оказва благоприятен ефект върху здравето на дихателните пътища. Поддържа чувството за комфорт в гърлото и гърдите. Подкрепя дишането. Подходящ е й за деца. Хранителна добавка.

прочети повече...

Aviron Rapid

AVIRON RAPID е комбинация от 3 клинично доказани съставки с натурален произход и допълващо се действие. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система. Хранителна добавка.

прочети повече...

Aviron Rapid for kids

AVIRON RAPID for kids e комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система. Хранителна добавка.

прочети повече...

Cystostop

CYSTOSTOP е съвременен препарат, който оказва бърз и траен благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и бъбреците. Разработен в 2 форми- CYSTOSTOP RAPID и CYSTOSTOP CHRONO. Хранителна добавка.

прочети повече...

Cystostop SR

CYSTOSTOP SR е усъвършенстван препарат с удължено освобождаване на съставките. Оказва бърз благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и бъбреците. Хранителна добавка.

прочети повече...

Inflamend

INFLAMEND е комбиниран препарат, оказващ траен благоприятен ефект върху здравето на простатата и повлиява благоприятно нормалното ѝ функциониране. Съдържа два вида таблетки- жълти и сини. Хранителна добавка.

прочети повече...

Movagen

Movagen поддържа здравето и нормалната подвижност на ставите. Осигурява вещества от ключово значение за фиозиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставите. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neolexan

NEOLEXAN осигурява на организма L-триптофан за поддържане на адекватни нива на серотонин в мозъка. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neolipidra Forte

NEOLIPIDRA FORTE е биотехнологичен продукт, получен при ферментацията на дрождата Monascus purpureus. Повлиява благоприятно липидния профил и нивата на холестерол в кръвта. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neopholic

NEOPHOLIC е фолиева киселина предназначена за бременни и жени, планиращи бременност. Съдейства за нормалното протичане на бременността и правилното формиране на невралната тръба на плода. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neopholic meta

NEOPHOLIC е препарат, предназначен за бременни и жени, планиращи бременност, които имат повишени потребности от фолиева киселина в активна форма. L-метилфолатът е активната форма на фолиевата киселина. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neopsoral

NEOPSORAL е препарат, който повлиява благоприятно състоянието на кожата като подпомага процесите поддържащи я здрава и еластична. Доставя на организма вещества, от значение за поддържане на кожата здрава. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neoralit SR

NEORALIT SR е цитратна сол на калия, който е необходим за поддържането на киселинно-алкалното равновесие в организма, както и за правилното функциониране на жизнено важни органи като сърцето и бъбреците. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neorenal

NEORENAL е препарат с растителен произход, съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация. Подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neorenal Forte

NEORENAL FORTE е нов съвременен препарат, който подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Подпомага естествения процес на образуване на урина и допринася за ефикасното изчистване на бъбреците. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neorenal SR

NEORENAL SR e препарат, разработен на базата на Neorenal, с допълнен и обогатен състав на биологично активни вещества по нова фармацевтична технология с таблетка с удължено освобождаване и удобен прием. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neorosal M

NEOROSAL M доставя на организма витамин В2 (рибофлавин), който играе ключова роля в обмяната на веществата и енергията в човешкия организъм. Витамин В2 е особено важен за растежа на тъканите и клетките. Хранителна добавка.

прочети повече...

Neoxid

NEOXID осигурява дневните нужди от витамини А, С, Е и селен, които в комбинация с екстракта от пшеничен зародиш представляват мощна антиоксидантна комбинация за защита от действието на свободните радикали. Хранителна добавка.

прочети повече...

Novarix

NOVARIX е препарат, който поддържа вените здрави, еластични и тонизирани. Влияе благоприятно върху вените и клапния им апарат. Осигурява вещества от ключово значение за състоянието на венозната стена. Хранителна добавка.

прочети повече...

Novarix Gel

Novarix Gel е гел, който oхлажда, хидратира кожата и подпомага чувството за свежест и лекота в краката. Тонизира и съдейства за намаляване на усещането за тежест или умора в краката. Козметичен продукт.

 

прочети повече...

Resista Forte

RESISTA FORTE е съвременен комбиниран препарат. Съдържа 9 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система. Хранителна добавка.

прочети повече...

Resista Protect

RESISTA PROTECT е комбинация от 9 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система. Хранителна добавка.

прочети повече...

Reverta

REVERTA е комбинация от седем кличнично доказани съставки, която оказва благоприятен ефект върху здравето на простатата и подпомага нормалното функциониране на пикочно-половата система на мъжете. Хранителна добавка.

прочети повече...

Sinquanon

SINQUANON е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение. Представлява специална селекция от 14 пробиотични щама. Хранителна добавка.

 

прочети повече...

Sinquanon Kids

SINQUANON KIDS е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение при деца от 0 до 5 години. Представлява специална селекция от 13 пробиотични щама.

прочети повече...

Sinquanon Kids шоко мечета

SINQUANON KIDS шоко мечета е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение при деца над 1 година. Представлява специална селекция от 13 пробиотични щама.

прочети повече...

Streptoguard

STREPTOGUARD е таблетка за смучене, която повлиява благоприятно здравето и функцията на гърлото, сливиците, дихателните пътища, лигавицата на устната кухина. Подпомага усещането за комфорт в гърлото и дихателните пътища.

прочети повече...